• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Verpleegafdeling D4va

Print 

Op verpleegafdeling D4 liggen patiënten met nierziekten (nefrologie), patiënten met een niertransplantatie en dermatologie patiënten. De afdeling beschikt over 32 verpleegbedden, verdeeld over één-, twee- en vierpersoonskamers.

Tijdens uw opname is een arts-assistent, ook wel zaalarts genoemd, uw behandelend arts. Uw hoofdbehandelaar (een medisch specialist) is samen met de zaalarts verantwoordelijk voor de medische zorg tijdens uw verblijf op de afdeling. De zaalarts vertelt u tijdens het opnamegesprek wie uw hoofdbehandelaar is. Ieder specialisme op de afdeling heeft haar eigen zaalartsen.

Tijdens uw verblijf op de afdeling kunnen er wisselingen optreden in het hoofdbehandelaarschap. Buiten kantoortijden kan bijvoorbeeld een andere medisch specialist waarnemend hoofdbehandelaar zijn. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij de verpleging of de zaalarts.

Bereikbaarheid

U vindt de verpleegafdeling D4va op de vierde etage van het D-gebouw, Fonteinstraat 15. U kunt daar de lift of trap nemen naar de vierde etage. Als u slecht ter been bent kunt gebruik maken van ons gastenvervoer. Bekijk de plattegrond.​

Het telefoonnummer van de afdeling is:  
(050) 361 23 90 (verpleging)
(050) 361 23 97 (secretariaat)