•  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Polikliniek infectieziekten

Print 

Uw huisarts of specialist heeft u doorverwezen naar de polikliniek Infectieziekten van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). Op de website vindt u praktische informatie over uw bezoek aan de polikliniek. Aanvullende informatie, bijvoorbeeld over onderzoeken, krijgt u tijdens het bezoek.

Bereikbaarheid

De spreekuren vinden plaats op de polikliniek Interne Geneeskunde, Fonteinstraat 17. U bereikt de polikliniek via de hoofdingang. De begane grond van het UMCG is opgedeeld in binnenstraten. U gaat linksaf naar de Fonteinstraat en loopt rechtdoor totdat u aan uw linkerhand ingang nummer 17 vindt. Met behulp van de plattegrond van het UMCG kunt u zien waar de polikliniek zich in het ziekenhuis bevindt. De plattegrond vindt u in de brochure onderaan de pagina.

Informatie

Voor informatie over hoe u zich kunt voorbereiden op een bezoek aan de poli, hoe het er in het ziekenhuis aan toe gaat en hoe het contact verder verloopt als u eenmaal weer thuis bent, kunt u kijken bij praktische informatie, links in het menu.

Kwaliteit en continuïteit

De polikliniek Infectieziekten heeft kwaliteit en continuïteit van patiëntenzorg hoog in het vaandel staan. Daarom is er sinds een aantal jaren vanuit de patiëntengroep van de polikliniek Infectieziekten een consultatiegroep gevormd. Deze groep bestaat uit ongeveer tien patiënten en komt één à twee keer per jaar samen met het behandelteam van de polikliniek om over verschillende (organisatorische en medische) aspecten rondom de kwaliteit van zorg van gedachten te wisselen. Hierdoor is het voor ons mogelijk om wensen van patiënten mee te nemen in het continue proces van kwaliteitsverbetering.