•  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Voorzieningen op de afdeling

Print 

De verpleegafdeling E1 beschikt over een dagverblijf waar bezoekers even kunnen wachten als u een onderzoek ondergaat of verzorgd moet worden. Ook patiënten zelf kunnen zich daar terug trekken of bezoek ontvangen. In het de dagverblijf kan televisie gekeken worden en er staat een automaat voor gratis koffie en thee. Er is tevens gratis WIFI op de afdeling.

Telefoon

U mag op de afdeling uw eigen telefoon gebruiken. Houd daarbij wel rekening met anderen. Als u geen eigen GSM heeft, kunt u een eenvou­dige GSM aanschaffen bij de balie van de hoofdingang. De richtprijs van de telefoon is € 15,-, inclusief €5,- beltegoed. Op de afdeling kunt u meer informatie krijgen over het gebruik van de telefoon.

Televisie

Boven uw bed bevindt zich een televisie. Hierop zijn de zenders van UMCG TV te bekijken. Voor meer zenders kan de TV door 'PatientLine' aangesloten worden. De kosten hiervoor worden met u verrekend. Vergeet niet de TV weer af te melden bij 'PatientLine' als u weer naar huis gaat: anders lopen de kosten gewoon door.

Voeding

De verpleegafdeling beschikt over een keuken. De voedingsassistenten verzorgen de broodmaaltijden en de koffierondes. Bij de broodmaaltijd wordt er gebruik gemaakt van een broodkar, waarmee de voedingsassistenten op de zaal komen. U kunt ter plaatse uw wensen voor de broodmaaltijd aangeven, rekening houdend met uw dieet. De warme maaltijden worden aangeleverd vanuit de centrale keuken. De voedingsassistenten dragen samen met de diëtiste zorg voor de diëten. Wilt u wat veranderen aan uw maaltijd, dan kunt u bij hen terecht.