•  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Opname op verpleegafdeling E1 - algemeen

Print 

​​Opname op verpleegafdeling E1 - algemeen

Voor sommige behandelingen of onderzoek(en) is het medisch noodzakelijk om één of meer nachten in het ziekenhuis te blijven. Uw behandelend arts overlegt dit met u.

E1VA is een allround verpleegafdeling binnen de Interne kliniek voor de algemene interne en infectieziekten (negen bedden).

Bereikbaarheid

Afdeling E1VA is gelegen aan de Fonteinstraat 15, op de eerste verdieping. U bereikt deze afdeling met de lift of trap bij Fonteinstraat 15 (vanaf de hoofdingang naar links, u passeert de fontein aan uw rechterhand, de lift of trap bevindt zich aan de linkerkant bij nr. 15). Als u slecht ter been bent kunt gebruik maken van een rolstoel of het gastenvervoer.

Het telefoonnummer is: (050) 361 57 11.

Deze pagina’s geven u informatie over uw verblijf. U kunt nalezen waar u wordt verwacht, waar u rekening mee kunt houden en wat u mee moet nemen.

Kamers

De verpleegafdeling heeft één-, twee- en vierpersoonskamers. Op een kamer wordt gemengd verpleegd, dat houdt in dat op een kamer zowel mannen als vrouwen worden opgenomen. Bij het toewijzen van uw kamer wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de aard van uw ziekte en uw persoonlijke wensen en omstandigheden. Het kan ook voorkomen dat een patiënt gedurende de opname verhuist van kamer of plaats in de kamer.

Voorbereiding

Voor informatie over wat u moet meenemen en hoe een opname verloopt kijkt u bij  ‘Opname op de verpleegafdeling’ of klik hier.