• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Afspraak in een ander ziekenhuis

Print 

De afdeling Klinische Genetica werkt al jarenlang samen met de omliggende ziekenhuizen. Voor patiënten betekent dit dat het soms mogelijk is een afspraak voor erfelijkheidsonderzoek te maken in een ziekenhuis in de buurt. Hieronder geven we aan welke erfelijkheidsonderzoeken mogelijk zijn in andere ziekenhuizen.

Afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken voor erfelijkheidsonderzoek, verloopt dit altijd via de afdeling Klinische Genetica van het UMCG. Het UMCG is het centrale post- en contactadres. Als u vragen heeft over uw afspraak, neemt u ook contact op met het UMCG. 

Op basis van uw woonplaats wordt u uitgenodigd voor het spreekuur dat voor u het dichtst bij is. Soms zijn de wachttijden voor een afspraak elders langer dan voor een afspraak in het UMCG. In dat geval krijgt u óók het aanbod voor een afspraak in Groningen, zodat u ervoor kunt kiezen om eerder een afspraak te krijgen.

De verschillende locaties:

UMCG

In het UMCG kunt u terecht voor ieder erfelijkheidsonderzoek.

Martiniziekenhuis Groningen

Erfelijke hartziekten, familiaire tumoren, klinische genetica, neurogenetica. Een afspraak in het Martiniziekenhuis is alleen mogelijk als u intern wordt doorverwezen, dus al patiënt bent.

Isalaklinieken Zwolle

Erfelijke hartziekten, erfelijke kanker, klinische genetica, prenatale diagnostiek.

Medisch Centrum Leeuwarden

Erfelijke kanker, klinische genetica, prenatale diagnostiek.

Antonius Ziekenhuis Sneek

Erfelijke hartziekten.

Deventer Ziekenhuis

Erfelijke hartziekten.

Volg ons op sociale mediaFacebook LinkedIn Twitter Youtube Instagram