• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Openbaar vervoer

Print 

​​​​Openbaar vervoer verbindingen GroningenBekijk een grotere versie ​van de kaart

 

Bu​​s 

Het UMCG is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Verschillende stads- en ​​regiobuslijnen stoppen bij de hoofdingang, ingang Oostersingel of dichtbij ingang Noord. Vanaf het NS-hoofdstation rijden bussen in ongeveer tien minuten naar het UMCG. Actuele vervoersinformatie vindt u op de websites van Qbuzz, NS en 9292​.

In het​​ UMCG kunt u uw OV-chipkaart opladen. In de Ontvangsthal en tegenover Fonteinstraat 14 in het UMCG vindt u een oplaadpunt.

Vanaf het P+​​R-terrein

Komt u me​​t de auto? Dan kunt u uw auto gratis parkeren op een van de P+R-terreinen aan de rand van de stad en met de bus verder reizen naar het UMCG. Algemene informatie over P+R-terreinen in Groningen (en een kaart met alle terreinen) vindt u op de website van Groningen Bereikbaar

Tax​​i 

Komt u voor een afspraak met een taxi naar het UMCG? De chauffeur kan u afzetten bij één van de ​​ingangen van het UMCG, de hoofdingang, ingang Oostersingel of ingang Noord. Wilt u het ziekenhuis per taxi verlaten, dan kunt u bij een van medewerkers op de polikliniek, verpleegafdeling of bij de balie in de ontvangsthal of bij ingang Oostersingel vragen om een taxi voor u te bellen. 

Bezoe​​kadres

Universitair Medisch Centrum Groningen
Hanzeplein 1
(9713 GZ) Groningen
(050) 361 61 61​

 

Volg ons op sociale mediaFacebook LinkedIn Twitter Youtube Instagram