• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Tarieven en betalen

Print 

​​​​​Wij bieden u de scherpste tarieven van Groningen. Dit komt omdat u voor basiszorg behandeld wordt door een tandarts of mondhygiënist in opleiding. Deze werken natuurlijk onder toezicht van ervaren tandartsen en mondhygiënisten.

Doordat de tandartsen en mondhygiënisten nog in opleiding zijn, duren afspraken bij ons meestal langer duren dan in een gewone tandartspraktijk. Daarom geven we u een zogenaamde 'onderwijskorting'. U betaalt bij ons gemiddeld 25% minder dan bij een afspraak in een 'gewone' tandartspraktijk.

De tarieven staan in het​tarievenoverzicht (pdf | 64​kB)​​. Voor een intake vragen wij €78,71. Voor dit bedrag krijgt u een volledig mondonderzoek, wordt uw medische situatie in kaart gebracht en maken wij röntgenfoto’s als dat nodig is. Ook krijgt u een persoonlijk zorg- en behandelplan.​​

Voor specialistische zorg, bijvoorbeeld een chirurgische ingreep, uitgevoerd door een ervaren tandarts betaalt u de prijs die vastgesteld is door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). De tarieven vindt u in de ​tariefbeschikking tandheelkundige zorg.

Als u het tarievenoverzicht basiszorg van het CTM en de tariefbeschikking van de NZa met elkaar vergelijkt kunt u zien dat wij voor basiszorg zeer scherpe tarieven hanteren.​

Betalen

U krijgt een factuur van Infomedics. Na elke behandeling of serie behandelingen stuurt Infomedics een rekening voor deel dat de zorgverzekeraar niet aan Infomedics vergoedt. U moet deze rekening binnen 30 dagen betalen. 

Recent zijn wij voor de facturering overgestapt van Famed naar Infomedics. Het kan zijn dat u nog een re​kening van Famed ontvangt.

Voor vragen over wat er op de rekening staat, kunt u ons bellen op het nummer (050) 361 65 05. Vragen over de b​​etaling kunt u terecht bij Infomedics. U vindt het telefoonnummer en informatie over de betaling op www.infomedics.nl.​

Tijdelijke korting kroon- en brugwerk

Voor een aantal behandelingen ook nog achteraf geld terug. Dus deze extra korting komt nog bovenop de onderwijskorting die u al krijgt. De extra korting geldt voor de onderstaande kroon- en brugwerkbehandelingen. De korting is geldig tot 1 januari 2020.

U krijgt deze extra korting als u de rekening heeft betaald. De korting wordt dan op uw rekening gestort.

Code​​ Omschrijving Extra onderwijsvergoeding
R11eenvlaksinlay60 euro
R12tweevlaksinlay70 euro
R13drievlaksinlay80 euro
R24kroon100 euro
R401e brug tussendeel70 euro

 

Naast de kosten van de behandeling brengen we ook de techniekkosten in rekening. Deze korting geldt niet voor kronen op implantaten. ​​​

Volg ons op sociale mediaFacebook