• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Tandheelkunde of Mondzorgkunde studeren in Groningen

Print 

Het UMCG heeft drie opleidingen: Geneeskunde, Tandheelkunde en Bewegingswetenschappen. Alleen de opleiding Tandheelkunde wordt hieronder besproken. De verantwoordelijkheid voor de drie opleidingen in totaal ligt bij het Onderwijsinstituut van het UMCG, dat ook de organisatie van de opleidingen uitvoert. Informatie over de opleiding Mondzorgkunde van de Hanzehogeschool Groningen treft u ook op deze pagina aan.

Tandheelkunde

Informatie over de Opleiding Tandheelkunde in Groningen is te vinden op de website van Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Deze site bevat ook algemene informatie voor (aspirant-)studenten. Onder aan deze pagina staat een link naar de RUG.

Voor telefonische informatie over de studie Tandheelkunde kun je contact opnemen met het curriculumbureau Tandheelkunde: (050) 361 68 80​. Het e-mailadres is Contact

Mondzorgkunde

Het UMCG Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM) in Groningen is zelf verantwoordelijk voor de organisatie van de opleiding Mondzorgkunde. Informatie over de Opleiding Mondzorgkunde (opleiding tot mondhygienist) is te vinden op de website van de Hanzehogeschool Groningen. Deze site bevat ook algemene informatie voor (aspirant-)studenten. Onder aan deze pagina is een link opgenomen naar de opleiding Mondzorgkunde van de Hanzehogeschool.
Voor meer informatie over de studierichting Mondzorgkunde kunt u contact opnemen met het Onderwijsbureau Mondzorgkunde, tel. (050) 361 62 55. U kunt ook contact opnemen met de onderwijscoördinatoren Mondzorgkunde via het telefoonnummer van het secretariaat van het CTM, tel. (050) 361 62 60.

Volg ons op sociale mediaFacebook