• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Nieuwe leiding CTM

Print 
08 september 2016

​In het voorjaar 2016 is de vacature voor afdelingshoofd CTM opengesteld en wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat per 1 september 2016 Dr. L.W.M. (Luc) van der Sluis is benoemd als afdelingshoofd van het CTM. Luc van der Sluis is sinds september 2013 werkzaam bij het CTM. Vanaf december 2013 was hij voorzitter van de sectie Conserverende Tandheelkunde. Daarvoor werkte Luc 20 jaar bij ACTA als tandartsdocent en onderzoeker in diverse functies en twee jaar aan de tandheelkunde faculteit van Toulouse als tandartsdocent en onderzoeker.

Manager Zorg en Bedrijfsvoering

De vacature van manager Zorg en Bedrijfsvoering was vanaf 2015 vacant. Door diverse ontwikkelingen in 2015  was het lange tijd niet mogelijk deze functie in te vullen. Per 1 augustus 2016 is echter ook deze functie vervuld en is de heer J.H.M. (Hans) Schulten benoemd. Hans Schulten heeft ruime leidinggevende en bestuurlijke ervaring in het UMCG. Hij heeft o.a. de functie van manager Zorg en Bedrijfsvoering bij de afdeling KNO vervuld en was vanaf 2007 hoofd Sectorbureau Sector B.

Chefs de clinique

Medio mei hebben de huidige Chefs de Clinique, Ernst Aukema en Charlotte Aukema-Vermeer aangegeven dat zij per 1 september 2016 willen vertrekken bij het CTM. Door het vertrek van Lina van der Ploeg en de benoemingen van het nieuwe afdelingshoofd en de nieuwe Manager Zorg en Bedrijfsvoering is aan de Chefs de Clinique gevraagd hun vertrek uit te stellen tot 1 januari 2017 zodat de continuïteit van de organisatie gewaarborgd blijft.. 

Het afdelingshoofd, de Manager Zorg en Bedrijfsvoering en de Chef de Clinique vormen vanaf 1 september 2016 samen het Dagelijks Bestuur van het CTM.

Volg ons op sociale mediaFacebook