• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde zoekt tandartsen

Print 
23 mei 2017

​​​Het UMCG - Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde, opleidingsinstituut voor tandartsen (Rijksuniversiteit Groningen) en mondhygiënisten (Hanzehogeschool Groningen),  is een stevige organisatie waarin zo'n 140 medewerkers werkzaam zijn die zich met enthousiasme inzetten voor patiëntenzorg, onderwijs en wetenschappelijk onderzoek.  Bekroond met een goede visitatie door het universitaire kwaliteitsorgaan QANU (Quality Assurance Netherlands Universities) en door het weekblad Elsevier uitgeroepen tot beste master opleiding tandheelkunde in Nederland  kunnen we trots zijn op wat we hebben bereikt.

Het aantal studenten is in de afgelopen  jaren stapsgewijs gestegen tot een kleine 350 studenten tandheelkunde en ruim 200 studenten mondzorgkunde. De onderwijsprogramma's zijn steeds aangepast en vernieuwd waarbij het teamconcept, de onderlinge samenwerking tussen tandartsen en mondhygiënisten, leidend is gebleven. Een concept overigens dat in Groningen ontwikkeld is en dat inmiddels landelijk navolging heeft gekregen.

Voor de verdere ontwikkeling van met name de opleiding tandheelkunde zijn wij op zoek naar tandartsen die onze staf willen komen versterken.

Het Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde maakt deel uit van het UMCG, de grootste en één van de beste werkgevers van Noord Nederland.  Het CTM vormt een inspirerende omgeving voor vakbekwame tandartsen die zich graag verder willen ontwikkelen. Met een intern georganiseerde nascholing en klinische avonden die vrij toegankelijk zijn voor onze medewerkers bieden wij goede mogelijkheden om kennis bij te houden en verder op te bouwen. CTM medewerkers hebben ongelimiteerd toegang tot wetenschappelijke literatuur en kunnen deelnemen aan diverse onderzoeksprojecten. Het CTM biedt daarbij een prettige werksfeer waarin de onderlinge  contacten op een ongedwongen wijze kunnen worden onderhouden bijvoorbeeld op de maandelijkse CTM borrel of op één van de andere personeelsactiviteiten.

Ben jij een gemotiveerde tandarts die uit de wetenschap zijn of haar vakinhoudelijke inspiratie haalt en daarmee graag  jonge professionals wil verrijken? Ben je in staat om je klinische kunde en je theoretische kennis in te zetten in het onderwijs? Lijkt het je leuk om in een academische, lerende omgeving  je zelf verder te ontwikkelen?  Heb je affiniteit met wetenschappelijk onderzoek en ben je bereid hierin tijd en energie te investeren?  En heb je ruimte in je werkzaamheden om minimaal twee dagen in de week voor het CTM beschikbaar te zijn?  Dan ben jij degene die we zoeken!

Wij verwachten van je dat je de algemene tandheelkunde goed beheerst en dat je door nascholing jezelf bent blijven ontwikkelen. Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in de tandheelkunde of je bent als student-assistent actief geweest in de opleiding.  Je hebt affiniteit met onderwijs en wetenschappelijk onderzoek en je bent een teamspeler in de breedste zin van het woord, met een professionele beroepshouding en goede communicatieve eigenschappen. 

Overweeg je om te gaan werken in het CTM? Dan zijn er verschillende mogelijkheden: je kunt bij ons aan de slag in de (onderwijs)kliniek of het skillslab, of je krijgt een combinatie van werkzaamheden. Een en ander is mede afhankelijk van je eigen voorkeuren en de vacatures die we concreet moeten invullen. Ook een rol als coach waarbij je maandelijks een groepje studenten begeleidt behoort tot de mogelijkheden.  Uiteindelijk werken we toe naar een functie als breed inzetbare docent die naast klinisch  ook niet-klinisch onderwijs kan geven, zo mogelijk in het expertisegebied waar je eigen voorkeur ligt.  

Je kunt je interesse kenbaar maken door een brief te sturen naar:

​Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde
Chef de Clinique CTM, HPC FB21
Antwoordnummer 275
9700 VB Groningen

Mailen mag ook: Contact.

Als je liever belt, of nog vragen hebt dan zijn wij uiteraard ook telefonisch bereikbaar.

Je kunt voor algemene  vragen bellen met de Chef de Clinique: Henri Lohr, telefoon 050 361 6291   of   06 53 15 0777

​Geïnteresseerd geraakt? Aarzel dan niet en laat van je horen, liefst nog vandaag. Jij krijgt er dan een verrijkende uitdaging bij en wij kunnen met jouw inzet de beste opleiding van Nederland blijven!

Volg ons op sociale mediaFacebook