• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Afspraak

Print 

​​​​​​​​​​​​Afspraak maken

Als u een afspraak bij ons heeft gehad, maken we meestal direct een nieuwe afspraak met u. Deze 'periodieke controle' is bedoeld om mogelijke problemen met uw gebit zoveel mogelijk te voorkomen. Wilt u tussendoor een afspraak maken en heeft het geen spoed? Dat kan tijdens kantooruren op het nummer (050) 361 65 05.

Afspraak bij spoed

Als u pijn heeft, kunt u bellen naar (050) 361 65 05. Als u tijdens kantooruren belt, kunt u vaak nog dezelfde dag geholpen worden.

Voor spoedgevallen in de avond en in het weekend zijn wij aangesloten bij de avond- en weekenddienstregeling van de gezamenlijke tandartsen in de stad Groningen. Als u ons belt op het nummer (050) 361 65 05, dan krijgt u een bandje te horen waarop we het spoeddienstnummer noemen. Dit nummer kunt u dan bellen voor een afspraak.

Afspraak afzeggen of wijzigen

Heeft u een afspraak en kunt u niet? Of wilt u uw afspraak wijzigen? Bel ons dan zo snel mogelijk. In elk geval minimaal 24 uur vóór de afspraak. Als u zich te laat afmeldt, dan moet u de afspraak wel betalen. Dit kost u 30 euro. Te laat is minder dan 24 uur vóór uw afspraak.

Afspraakherinnering

We kunnen u een herinnering van uw afspraak via sms sturen. U krijgt dan minstens 2 dagen vóór de afspraak een herinnerings-sms dat u een afspraak bij het CTM heeft. Daarin staat ook hoe laat deze afspraak is.  

Als u zo'n afspraakherinnering per sms wilt krijgen, kunt u dit aangeven op het aanmeldformulier bij uw aanmelding. Heeft u dit niet gedaan en wilt u alsnog sms-herinneringen krijgen? Geef dan uw mobiele nummer aan ons door aan de balie. U kunt ook mailen naar Contact. Zet in de mail uw naam, uw mobiele telefoonnummer en dat u een afspraakherinnering wilt krijgen.

Volg ons op sociale mediaFacebook