• Tekstgrootte

Bereikbaarheid

Print 

Het Universitair Medisch Centrum Groningen ligt aan de oostkant van het Groninger stadscentrum.

Het CTM is gevestigd in het gebouw Medische Wetenschappen, Tandheelkunde en Farmacie aan de Antonius Deusinglaan 1 te Groningen. De ingang van de wachtkamer bevindt zich aan de zijkant van het gebouw. U moet om het 'Eribagebouw' heen lopen en de toegangsweg nemen naar parkeergarage Noord. Voorbij het Eribagebouw ziet u aan de rechterkant de ingang van de wachtkamer van het CTM.
NB: U kunt het CTM niet via de hoofdingang van het UMCG bereiken.

Bus

Vanaf het NS-station: de buslijnen 3,4 en 5 richting Lewenborg en Beijum stoppen bij UMCG Noord. Vanaf deze halte kunt u het snelst het CTM bereiken.

Auto en parkeren

Per auto volgt u vanaf de ringweg eerst de aanduiding UMCG en daarna UMCG Noord. De ingang bevindt zich aan de (voormalige) Antonius Deusinglaan.
Patiënten van het CTM kunnen nu voordelig parkeren in parkeergarage Noord van het UMCG. Duurt de behandeling langer dan 2.25 uur dan kan men op vertoon van de afsprakenbrief na afloop van de behandeling een dagkaart voor € 5,- kopen bij de informatiebalie naast Fonteinstraat 17.

U kunt uw auto ook parkeren in de Boterdiepgarage. U kunt de Boterdiepgarage zowel via het Boterdiep als via de Bloemsingel bereiken. De uitgang aan de Bloemsingel is op korte loopafstand van het CTM.

Een andere optie is om uw auto (gratis) te parkeren op het Transferium Kardinge of Haren, waarna u de P+R Citybus neemt die nabij het UMCG-CTM stopt (vanaf Kardinge lijn 3 en 6, vanaf Haren lijn 22 en 24).

Het UMCG-CTM is toegankelijk voor minder valide patiënten.

Volg ons op sociale mediaFacebook LinkedIn Twitter Youtube Instagram