• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Servilocker

Print 

De ServiLocker is een zelfbedieningsafhaalsysteem waarmee uw medicatie door uzelf kan worden afgehaald, wanneer het u het beste uitkomt. Snel, veilig en gemakkelijk. Wacht dus niet langer en maak gebruik van deze nieuwe service.

Werking

Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is vooraf uw herhaalrecept mailen, faxen of opsturen naar Apotheek de Sprong en aangeven dat u gebruik wenst te maken van de ServiLocker. Zodra wij uw (herhaal-) recept hebben verwerkt, ontvangt u per plaatsing een sms en/of e-mail van ons, met daarin telkens een unieke afhaalcode. Met deze afhaalcode kunt u uw medicatie op het door u gewenste tijdstip afhalen uit de ServiLocker zonder dat u in de rij hoeft te staan.

Wacht niet langer, geef uw herhaalrecept door

U kunt zich aanmelden voor het gebruik van de ServiLocker door het inschrijfformulier af te leveren bij de balie van Apotheek de Sprong in de ontvangsthal van het UMCG óf bij de ServiLockers in de Fonteinstraat.

Waar kan ik mijn recept doorgeven?

U kunt uw recept doorgeven per mail, fax, of per post. U kunt bij uw huisarts aangeven dat u uw medicatie bij Apotheek de Sprong wenst af te halen. De huisarts verstuurt in dat geval het recept voor u.

Voor medicatie die wij niet rechtstreeks kunnen declareren bij uw verzekeraar, sturen wij u een factuur.

Kan ik gebruik maken van deze ServiLockers?  

Ja. U kunt gebruik maken van de Servilockers, ook als Apotheek de Sprong niet uw eigen apotheek is.

Apotheek de Sprong heeft een 'elektronische koppeling' met bijna alle apotheken in de provincie Groningen. Door deze koppeling kan Apotheek de Sprong - na uw toestemming - in uw medicatieoverzicht kijken. Na aflevering van uw medicatie wordt automatisch een bericht naar uw eigen apotheek  gestuurd, zodat deze op de hoogte is van de afgeleverde  medicatie.

U kunt uw toestemming hiervoor geven met een ingevuld intakeformulier. Dit formulier kunt u hierboven downloaden.

Waar kan ik mijn (herhaal)recept doorgeven?  

U kunt uw recept doorgeven per mail, fax of per post

Mail:
Contact
Tel: 050 361 07 11
Fax: 050 361 95 62

Voordat u gebruik kunt maken van de ServiLocker, dient u een ingevuld inschrijfformulier in te leveren bij de balie bij de hoofdingang. Het formulier kunt u hierboven downloaden.

Waar kan ik de ServiLocker vinden?  

De ServiLockers staan in de Fonteinstraat in het UMCG, naast het restaurant. (Zie document 'Waar vind ik de ServiLocker' voor een plattegrond.)