• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Servilocker

Print 

De ServiLocker is een zelfbedieningsafhaalsysteem van Apotheek de Sprong waarmee u uw medicatie ‘on the go’ mee kunt nemen. De ServiLocker staat ook naast het personeelsrestaurant.

U kunt de ServiLocker ook gebruiken als u ingeschreven staat bij een andere apotheek dan De Sprong. U moet dan vooraf uw herhaalrecept mailen, faxen of opsturen naar Apotheek de Sprong en aangeven dat u de ServiLocker wilt gebruiken. Zodra wij uw recept hebben verwerkt, krijgt u een sms en/of e-mail van ons, met een unieke afhaalcode. Met deze code kunt u uw medicatie afhalen uit de ServiLocker wanneer u wilt, zonder dat u in de rij hoeft te staan.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het gebruik van de ServiLocker door het inschrijfformulier af te leveren bij de balie van Apotheek de Sprong in de ontvangsthal van het UMCG óf bij de ServiLockers in de Fonteinstraat.

Recept doorgeven

U kunt uw recept doorgeven per mail, fax, post of - voor UMCG personeel - via buizenpost 2203. U kunt bij uw huisarts aangeven dat u uw medicatie bij Apotheek de Sprong wenst af te halen. De huisarts verstuurt in dat geval het recept voor u.

Voor medicatie die wij niet rechtstreeks kunnen declareren bij uw verzekeraar, sturen wij u een factuur. 

Kan ik gebruik maken van deze ServiLockers?  

Ja. U kunt gebruik maken van de Servilockers terwijl Apotheek de Sprong niet uw eigen apotheek is.
Apotheek de Sprong heeft een elektronische koppeling met bijna alle apotheken in de provincie Groningen. Door deze koppeling kan Apotheek de Sprong - na uw toestemming - in uw medicatieoverzicht kijken. Na aflevering van uw medicatie wordt automatisch een bericht naar uw eigen apotheek gestuurd, zodat deze op de hoogte is van de afgeleverde medicatie.

Toestemming hiervoor kunt u geven middels ons intakeformulier, vraag hiernaar bij een van onze assistenten of download deze via onze website.

Waar kan ik mijn (herhaal)recept doorgeven?  

U kunt uw recept doorgeven per mail, fax, post of - voor UMCG personeel - via buizenpost 2203.

U kunt bij uw huisarts aangeven dat u uw medicatie bij Apotheek de Sprong wenst af te halen. De huisarts verstuurt in dat geval het recept voor u.

Mail: Contact
Tel: 050 361 07 11
Fax: 050 361 95 62

De eerste keer dat u gebruik wilt maken van de ServiLocker, dient u wat extra gegevens achter te laten middels het inschrijfformulier (op deze pagina te downloaden) en deze in te leveren bij de balie bij de hoofdingang.

Waar kan ik de ServiLocker vinden?  

De ServiLockers staan in de Fonteinstraat in het UMCG, naast het restaurant.

Ik heb gekoelde medicatie, is dit een probleem?  

Zeker niet, speciaal voor u is er een gekoelde ServiLocker die op exact dezelfde wijze werkt.