•  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Weer naar huis

Print 

​Het kan zijn dat u na uw bezoek terug moet komen op het Dagcentrum. Bijvoorbeeld voor een volgende kuur. Tijdens uw afspraak wordt aangegeven of u opnieuw wordt verwacht. Bij de balie waar u zich eerder heeft gemeld, wordt een nieuwe afspraak met u gemaakt.

Medicatie afhalen

Als de arts u medicijnen of hulpmiddelen heeft voorgeschreven, kunt u deze na uw bezoek aan het Dagcentrum direct afhalen of bestellen bij Apotheek de Sprong in het UMCG. U kunt wachten op uw medicijnen of hulpmiddelen, maar u kunt ze ook een dag later, als u misschien weer in het ziekenhuis moet zijn, afhalen.U kunt het recept natuurlijk ook inleveren bij uw eigen apotheek.

Afspraak verzetten

Als u uw afspraak wilt verzetten, kunt u het Planbureau van het Dagcentrum bellen op werkdagen van 8.00 – 18.00 uur op het telefoonnummer (050) 361 30 33.

Vragen over onderzoek en behandeling

Voor vragen over uw onderzoek en behandeling kunt u bellen met de verpleegkundigen van het Dagcentrum. Dat kan op werkdagen van 14.00 – 16.00 uur op het telefoonnummer (050) 361 34 02. Als de verpleging uw vraag niet kan beantwoorden, wordt uw behandelend arts ingeschakeld. Tijdens uw behandeling kunt u met vragen terecht bij de verpleegkundige die u die dag behandelt.

Volg ons op sociale mediaFacebook LinkedIn Twitter Youtube Instagram