• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Bezinningsgesprekken

Print 

​​Even stilstaan: kijk met afstand naar uzelf in uw werk ​

​​Wie even stilstaat, komt verder.
Doe ik eigenlijk nog wel waar ik goed in ben? Wil ik dit werk tot mijn pensioen blijven doen? Neem eens de tijd voor uzelf om stil te staan en wellicht een aanzet te geven tot een nieuwe richting of bijsturing. Met stilstaan komt u soms een heel eind verder dan wanneer u doorrent. Dat kan nu: een paar uur helemaal voor u. Met dat wat u bezighoudt. 

Verschil met coaching

Inhoudelijk verschillen bezinningsgesprekken niet veel van coaching. Een coachingstraject is echter vaak intensiever en langduriger. 

Praktische informatie

Bezinningsgesprekken zijn er voor iedere UMCG-medewerker. Het kan variëren van 1 tot 3 gesprekken. De gesprekken duren een uur. Deelname kost € 100,- per uur. U kunt deze activiteit financieren vanuit uw (extra) Persoonlijk Budget. 

Meer informatie en aanmelden 

Heeft u na het lezen van de informatie nog vragen of wilt u zich graag aanmelden voor één of meerdere bezinningsgesprekken? Bel dan naar het secretariaat van het Expertisecentrum Communicatie, Leiderschap, Assessment en Samenwerking, (050) 361 32 35. Of stuur een e-mail: trainingencoaching@umcg.n​l.