Zet een eigen actie op

Het Onderzoeksfonds Veilig Gebruik Medicijnen organiseert acties om geld te werven. Maar u kunt dat ook doen! Laat u bijvoorbeeld sponsoren voor een sportevenement en doneer het geld aan ons. U kunt altijd contact met ons opnemen om uw plannen te bespreken.

Wilt u zelf een actie organiseren om geld voor ons fonds te werven? En wilt u hulp of informatie van ons over het opzetten van een actie? Stuur een mail aan [email protected]. Of bel ons via het algemene nummer van het UMCG (050) 361 61 61.

Acties

De studievereniging ‘G.F.S.V. Pharmaciae Sacrum’ houdt zich bezig met veveel verschillende ontspannende, educatieve, sportieve, en liefdadigheids activiteiten door het jaar heen. Één van haar commissies, de Liefdadigheids Ontspanning en Sport commissie (L.O.S) heeft zich dit jaar als liefdadigheids acitivteit ingezet om geld in te zamelen voor het ‘UCMG Onderzoeksfonds Veilig Gebruik Medicijnen’. Voor deze ophaalactie konden leden zich opgeven om statiegeld zoals plastic flessen en bierkratjes op te laten halen door de commissie.

Op de dag na 2e paasdag 2022 is de commissie er op uit getrokken om geheel in Paassferen het statiegeld te ontvangen, in ruil voor een Paas kleinigheidje! Met een lekker zonnetje zijn wij als commissie de hele stad rondgeweest om iedereens donatie op te komen halen. Vele leden hadden zich aangemeld en we werden overal vriendlijk ontvangen! Gezien de studie waren vele leden geïnteresseerd in het gekozen goede doel, en waren benieuwd naar het onderzoek. We konden deze zonnige dag afsluiten met een opbrengst van ruim 600 euro. We hopen hiermee een goede bijdrage te kunnen doen aan het Onderzoek naar Veilig Gebruik Medicijnen!

Contact

Meer weten over het UMCG Onderzoeksfonds Veilig Gebruik Medicijnen? Stuur een mail of bel ons via het algemene nummer van het UMCG.