Contact met het UMCG

Telefoonnummers

Algemene nummer UMCG

(050) 361 61 61

Patiënteninformatie

(050) 361 33 00

Persvoorlichting, afdeling Communicatie

(050) 361 22 00, op werkdagen bereikbaar. Buiten werktijden kunt u bellen naar het algemene nummer van het UMCG.

Neem voor interviews met UMCG-medewerkers en het maken van filmopnamen in het UMCG eerst contact op de persvoorlichters. Bekijk ook onze huisregels voor het maken van foto's, film- en geluidsopnames.

 • Universitair Medisch Centrum Groningen
  Hanzeplein 1, 9713 GZ Groningen


 • Universitair Medisch Centrum Groningen
  Naam/afdeling
  Postbus 30.001
  9700 RB Groningen


 • Wij geven u geen verblijfslocaties van patiënten via de telefoon. Heeft de patiënt u verteld waar hij/zij ligt? Dan kunt u de verpleegafdeling/kamernummer in het adres opnemen. Weet u het niet, dan zoeken wij het voor u uit als de post bij ons binnenkomt en zorgen we dat de patiënt het ontvangt.

  locatie UMCG

  Universitair Medisch Centrum Groningen
  Achternaam patiënt + voorletter(s)
  Eventueel: verpleegafdeling/kamernummer
  Postbus 11120
  9700 CC Groningen​

  locatie Beatrixoord

  Universitair Medisch Centrum Groningen
  Locatie Beatrixoord
  Postbus 30.002
  9750 RA Haren


Stel een vraag

Gebruik dit formulier voor algemene vragen. Stel geen medische vragen aan een verpleegkundige of specialist. Gebruik daarvoor mijnUMCG. Dit is om uw privacy te beschermen. Adreswijzigingen kunt u doorgeven:

Contactformulier

Bellen met het UMCG

Om de veiligheid voor medewerkers, patiënten en bezoekers te vergroten worden alle binnenkomende gesprekken naar de meldkamers van het UMCG opgenomen. De opnames kunnen van belang zijn voor het afhandelen en evalueren van calamiteiten en specifieke telefoongesprekken, en voor aangifte of opsporing. Ook kan het UMCG er de alarmeringsprocedures mee evalueren en verbeteren.

Het opnemen, bewaren en terugluisteren van de gesprekken gebeurt volgens de eisen die de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) stelt.