• Tekstgrootte
 Mijn UMCG  

Algemeen

Print 
Voor het eerst naar het UMCG?

Bezoekers zijn van harte welkom in het UMCG. U kunt hier een patiënt of UMCG-medewerker komen bezoeken en gebruikmaken van de vele voorzieningen die er in het UMCG zijn. Zo kunt u in een van de winkels een cadeautje kopen voor de patiënt of na uw afspraak nog even snel een boodschap doen in de supermarkt.

Op bezoek bij een patiënt

Komt u op bezoek bij een patiënt en bent u niet bekend in het UMCG, dan wijzen de medewerkers van de informatiebalie in de ontvangsthal u graag de weg naar de verpleegafdelingen. Bent u slecht ter been, dan kan een baliemedewerker vervoer voor u regelen binnen het UMCG.

De bezoekuren zijn niet voor alle afdelingen hetzelfde en sommige afdelingen moeten maatregelen treffen om bijvoorbeeld infectiegevaar of allergische reacties van patiënten te voorkomen. U mag dan bijvoorbeeld geen bloemen meenemen naar de verpleegafdeling. Raadpleeg daarom voordat u op bezoek komt de informatie bij Bezoekuren. Meer informatie over (afwijkende) bezoektijden vindt u via het menu links.   

Op werkbezoek in het UMCG

Heeft u een afspraak met een medewerker van het UMCG, dan kunt u zich in de ontvangsthal melden bij de informatiebalie. De baliemedewerker neemt dan contact op met degene met wie u een afspraak heeft. Deze persoon komt u dan halen of de baliemedewerker wijst u de weg.

 

 

 

Volg ons op sociale mediaFacebook Volg ons op LinkedIn Twitter Youtube Instagram