Parkeren UMCG

Print 

​​Het betaalsysteem van de parkeergarages werkt met kentekenregistratie. Hierdoor verloopt het uitrijden sneller. Uw gegevens worden niet bewaard of gedeeld met derden.

Er is een standaardtarief. Voor patiënten en hun begeleiders is parkeren goedkoper vanaf 2 uur en 25 minuten. Bewaar uw uw afspraken- of opnamebrief goed. Die geeft u recht op dit speciale tarief.

Via het menu aan de linkerzijde op deze pagina vindt u meer informatie over de parkeermogelijkheden en -kosten bij het UMCG en over goedkoop parkeren buiten de stad, in combinatie met de P+R Citybus.  

Maximale inrijhoogte

Beide parkeergarages van het UMCG hebben een maximale inrijhoogte van 1.90 meter. Voor rolstoelvervoer met gemeentelijke gehandicaptenkaart is er parkeerruimte op het parkeerterrein aan de Oostersingel (vanaf het Hanzeplein rechtsaf). Heeft u een auto hoger dan 1.90m. en geen gemeentelijke gehandicaptenkaart, dan adviseren wij u te parkeren in P-Boterdiep of in P-Damsterdiep, beide ongeveer tien minuten lopen van het UMCG. De maximale inrijhoogte is daar 2.00 m.

Volg ons op sociale media
U kunt de website van het UMCG door uw PC laten voorlezen. Klik hiervoor op de knop rechts boven in het scherm.