Mobiliteit

Print 

Het UMCG is continu in beweging. Het werken in het ziekenhuis verandert door ontwikkelingen in onder meer de maatschappij, de technologie en in het denken over patiëntenzorg. Om te zorgen dat u inzetbaar blijft, moet ook u zich blijven ontwikkelen. Het UMCG biedt daarom allerlei opleidingsmogelijkheden en verzorgt cursussen en bij- en nascholingen. Meer informatie hierover vindt u onder de knop Opleidingen in het linker menu.
Het UMCG vindt het belangrijk dat u niet vastzit aan een bepaalde functie of loopbaan. U kunt daarom zelf bijdragen aan het plannen van uw loopbaan. Het UMCG stimuleert dit met mogelijkheden voor loopbaangesprekken, interne stages en detacheringen. Voor medewerkers is er de digitale Loopbaanwijzer met vragenlijsten die zijn bedoeld om u na te laten denken over uw loopbaan, professionele ontwikkeling en inzetbaarheid. Zo krijgt u de gelegenheid nieuwe ervaringen op te doen die uw motivatie en mobiliteit in het UMCG ten goede komen.
Het UMCG is aangesloten bij Noorderlink, een samenwerkingsverband op het gebied van P&O van 25 grote werkgevers in het Noorden. Deze werkgevers wisselen kennis, ervaring, vacatures en ideeën uit. Medewerkers van Noorderlink-organisaties hebben als ze solliciteren bij een aangesloten organisatie voorrang boven externe kandidaten. Het UMCG is ook aangesloten bij Academic Transfer. Dit is de gezamenlijke vacaturesite van de Nederlandse universiteiten, academische ziekenhuizen en onderzoeksinstellingen. Meer informatie over Noorderlink en Academic Transfer vindt u via de links onder aan deze pagina.

Volg ons op sociale media
U kunt de website van het UMCG door uw PC laten voorlezen. Klik hiervoor op de knop rechts boven in het scherm.